Telefon: 26 36 01 49​  

E-mail: mrunep@yahoo.dk​​​

Instruktør til skuespillere, foredragsholdere og ledere

Mit navn er ​Michael Rune Pedersen, og jeg arbejder som instruktør i Jylland. Jeg tilbyder kurser og undervisning for blandt andet skuespillere, foredragsholdere og ledere. Jeg kan også benytte min viden og erfaring som instruktør til at hjælpe med at instruere et stykke. Det kan for eksempel være et teaterstykke.

Undervisning og kurser af erfaren instruktør

​Elever, som står over for en optagelsesprøve, eller som ønsker at udvide deres værktøjskasse, kan bruge en instruktør. Det kan endvidere være soloundervisning af elever, men det kan også være en gruppe af skuespillere. Det kan for eksempel være forud for en generalprøve.

Jeg har sammensat en række forskellige kurser og undervisningstilbud, der tager udgangspunkt i teater og drama samt lege og øvelser. Jeg bruger min erfaring fra omkring 50 forestillinger, hvor jeg selv har medvirket, eller hvor jeg har været instruktør. Jeg har blandt andet opsat musicals med mere end 40 medvirkende.

​Jeg tilbyder blandt andet:​

  • Soloundervisning
  • ​Gruppeundervisning
  • Kurser for grupper af skuespillere

  • Kursus og oplæg om forventningsafklaring for ledergrupper

Ledergrupper kan være fra både foreninger og mindre virksomheder. Der er typisk tale om ledende kræfter såsom bestyrelser, instruktører og teknikere, som er påvirket af, hvor foreningen er på vej hen.

Kontakt mig for at drøfte mulighederne

​Du kan kontakte mig for at få nærmere info om priser, indhold og andre forhold. Vi kan også drøfte, hvad en instruktør kan hjælpe med. Du kan ringe til mig på telefon 26 36 01 49. Eller du kan sende en e-mail til mrunep@yahoo.dk​​.

​Kontaktoplysninger

Michael Teater

CVR: 34036918​

Tlf.: 26 36 01 49
E-mail: mrunep@yahoo.dk​​

Udtalelser

Når Michael er på, kan han få skuespilleren til at "forvandle" sig. I den forstand, at man som privatperson kommer i baggrunden, og figurens handlinger og følelser er i centrum.​