Telefon: 26 36 01 49​  

E-mail: mrunep@yahoo.dk​​​

Skuespiller-kursus og undervisning tilbydes

Elever, som står over for en optagelsesprøve, eller som ønsker at udvide deres værktøjskasse, kan bruge en instruktør.

Det kan endvidere være skuespil-undervisning på solobasis af elever, men det kan også være en gruppe af skuespillere. Det kan for eksempel være forud for en generalprøve.

Jeg tilbyder skuespiller-kursus med stor erfaring

Jeg har sammensat en række forskellige typer skuespiller-kursus og undervisningstilbud i Jylland, der tager udgangspunkt i teater og drama samt lege og øvelser. 

Jeg bruger min erfaring fra omkring 50 forestillinger, hvor jeg selv har medvirket, eller hvor jeg har været instruktør. Jeg har blandt andet opsat musicals med mere end 40 medvirkende.

​Jeg tilbyder blandt andet:​

  • Solo skuespil-undervisning
  • ​Gruppe skuespil-undervisning
  • Skuespiller-kursus for grupper

  • Kursus og oplæg om forventningsafklaring for ledergrupper.

Ledergrupper kan være fra både foreninger og mindre virksomheder. Der er typisk tale om ledende kræfter såsom bestyrelser, instruktører og teknikere, som er påvirket af, hvor foreningen er på vej hen.

Kontakt mig og hør mere om skuespil-undervisning og kurser

Du kan kontakte mig for at få nærmere info om priser, indhold og andre forhold. Vi kan også drøfte, hvad en instruktør kan hjælpe med. Du kan ringe til mig på telefon 26 36 01 49 eller skrive til min e-mail mrunep@yahoo.dk.

​Kontaktoplysninger

Michael Teater

CVR: 34036918​

Tlf.: 26 36 01 49
E-mail: mrunep@yahoo.dk​​

Udtalelser

Når Michael er på, kan han få skuespilleren til at "forvandle" sig. I den forstand, at man som privatperson kommer i baggrunden, og figurens handlinger og følelser er i centrum.​