Profil​

​Mit navn er Michael Rune Pedersen, og jeg har siden 1999 selv medvirket i, eller instrueret næsten 50 forestillinger. Det være sig alt fra Dilletant revyer, til store opsætninger af musicals med mere end 40 medvirkende. I de sidste år, er det blevet til mere instruktion, end til selv at stå på scenen. Og det er et arbejde, jeg finder større og større glæde ved. Jeg nyder at arbejde med engagerede amatører, og ser helst, at jeg er en store del af projektet/forestillingen.

Når jeg siger ja til en opgave, går jeg ind i den, med alt det energi og godt humør, som jeg over hovedet kan. Jeg stiller store krav til mine medvirkende, men samtidig har jeg den filosofi, at det skal være sjovt for os at lave, for at det bliver sjovt for publikum at se på.

Jeg har, for ca. 2 år siden, startet mit eget firma, hvor jeg laver instruktion af forestillinger, afholder kurser for grupper af skuespillere, samt laver soloundervisning med elever. Elever, som enten står over for en optagelsesprøve eller, som ganske enkelt ønsker at udvide deres "værktøjskasse".

Jeg har erfaret, gennem mit arbejde i forskellige foreninger, at det kan være en udfordring at blive enig om, hvilken retning man, som forening/gruppe/firma skal i. Derfor har jeg udviklet et kursus med fokus på, at man får taget de diskussioner og snakke, der skal til, og, at man samtidig får nogle værktøjer til at holde fast i den linje, man er fået frem til, at man vil følge. Dette kursus retter sig mest til de ledende kræfter, såsom bestyrelse, instruktører, teknikkere og andre folk, som er påvirket af, hvor foreningen er på vej hen.​

​Kontaktoplysninger

Michael Teater

Engesvangvej 37C

8600 Silkeborg

CVR: 34036918​

Tlf.: 26 36 01 49
E-mail: mrunep@yahoo.dk​​

Udtalelser

Når Michael er på, kan han få skuespilleren til at "forvandle" sig. I den forstand, at man som privatperson kommer i baggrunden, og figurens handlinger og følelser er i centrum.​