Udtalelser

Therese, tidligere elev

Jeg har modtaget dramaundervisning mange forskellige steder, og på min vej har jeg også fået undervisning af Michael Rune Pedersen. Det der adskiller Michael er, at han gør eleven meget bevidst om, hvilke redskaber man gør brug af, når man skal skabe sin figur. Michael stræber efter autensitet hos skuespilleren og er yderst professionel i sin undervisningsform. Når Michael er på, kan han få skuespilleren til at "forvandle" sig. I den forstand, at man som privatperson kommer i baggrunden, og figurens handlinger og følelser er i centrum. Dette er en sjælden egenskab som Michael mestrer! Han lægger også meget vægt på skuespillerens stemmeføring, som jo ofte er alfa omega når man skal skabe sin figur. Jeg kan kun anbefale Michael Rune Pedersen.

Bente, tidligere elev

Michael har fokus og overblik. Og kan dermed spotte små detaljer, som kan vendes og drejes og bruges til udvikling af éns tilstedeværelse, udstråling og gennemslagskraft.

I arbejdet med et ensemble er Michael super dygtig til at guide hele gruppen og formår at gøre hver enkelt person betydningsfyld og vigtig. Det gør at den færdige scene virker fuld af liv og er "spot on". Som instruktør er Michael fuld af energi og virkelig inspirerende.

​Kontaktoplysninger

Michael Teater

Engesvangvej 37C

8600 Silkeborg

CVR: 34036918​

Tlf.: 26 36 01 49
E-mail: mrunep@yahoo.dk​​

Udtalelser

Når Michael er på, kan han få skuespilleren til at "forvandle" sig. I den forstand, at man som privatperson kommer i baggrunden, og figurens handlinger og følelser er i centrum.​