​Skuespiller-kursus og undervisning tilbydes

Elever, som står over for en optagelsesprøve, eller som ønsker at udvide deres værktøjskasse, kan bruge en instruktør i teater og skuespil.

Det kan endvidere være skuespil-undervisning på solobasis af elever, men det kan også være en gruppe af skuespillere, der deltager i et skuespiller-kursus. Det kan for eksempel være forud for en generalprøve.

Jeg tilbyder skuespiller-kursus med stor erfaring

Jeg har sammensat en række forskellige typer skuespiller-kursus og undervisningstilbud i Jylland, herunder byer som Silkeborg, Aarhus og Aalborg, der tager udgangspunkt i teater og drama samt lege og øvelser.

Jeg bruger min erfaring fra omkring 50 forestillinger, hvor jeg selv har medvirket, eller hvor jeg har været instruktør. Jeg har blandt andet opsat musicals med mere end 40 medvirkende.

Jeg tilbyder blandt andet:​

  • Solo skuespil-undervisning
  • ​Gruppe skuespil-undervisning
  • Skuespiller-kursus for grupper

  • Kursus og oplæg om forventningsafklaring for ledergrupper.

​Ledergrupper kan være fra både foreninger og mindre virksomheder. Der er typisk tale om ledende kræfter såsom bestyrelser, instruktører og teknikere, som er påvirket af, hvor foreningen er på vej hen.

Skuespil-undervisning eller et skuespiller-kursus kan gøre en stor forskel

Hvis du skal til en optagelsesprøve eller står over for en generalprøve, vil langt de fleste øve sig forud for prøven. Det kan dog være svært selv at vurdere, hvor god eller mindre god ens performance er. Det kan derfor være en fordel at få et andet sæt øjne på.

Det er her, jeg kommer ind i billedet. Jeg kan nemlig tilbyde dig skuespil-undervisning og skuespiller-kursuser, hvor jeg kommer med feedback og konstruktive tiltag, du kan bruge til noget konkret. Jeg benytter mig af forskellige lege og øvelser, der er med til at styrke dine skuespillerevner.

Det er noget, der kan gøre en betydelig forskel, når dagen kommer, hvor du skal til en optagelsesprøve eller generalprøve. Du vil nemlig være langt mere forberedt, end hvis du havde stået med forberedelserne alene.

Jeg zoomer ind på dine evner

Når du vælger at benytte dig af skuespil-undervisning eller et skuespiller-kursus hos mig, kan jeg zoome mig ind på lige præcis dine evner og din præstation. Jeg kan gøre dig klogere på, hvad der fungerer rigtig godt, og hvad du skal arbejde med for at tage dine skuespillerevner til et højere niveau.

Uanset om du vælger at deltage i et skuespiller-kursus eller vælger at benytte dig af solo skuespil-undervisning, giver jeg enhver deltager opmærksomhed. På den måde får alle noget ud af det, uanset hvilken form for kursus eller undervisning de vælger.

Skuespil og ledelse hænger sammen

Når jeg kan tilbyde dig et kursus og oplæg i forventningsafklaring, giver jeg dig mulighed for at skabe en bedre og mere tydelig kommunikation i din ledelsesgruppe. Min erfaring som skuespiller og instruktør har givet mig indsigt i, hvor vigtig kommunikation er.

Som skuespiller skal du have en forventningsafstemning om, hvad dine medskuespillere foretager sig. Det er lidt de samme mekanismer, der er til stede i en ledelsesgruppe. I skal skabe en dialog, hvor I får kommunikeret ud om, hvad det er, der forventes af hinanden, og hvordan I sikrer jer, at det også bliver udlevet.

Oplever I udfordringer med kommunikationen og forventningsafstemningen i din ledelsesgruppe, er det noget, jeg kan hjælpe med. Jeg kan komme med brugbare værktøjer til, hvordan I får skabt en mere klar kommunikation om, hvor I er på vej hen.

Kontakt mig og hør mere om skuespil-undervisning og kurser

Du kan kontakte mig for at få nærmere info om priser, indhold og andre forhold. Vi kan også drøfte, hvad en instruktør kan hjælpe med. Du kan ringe til mig på telefon 26 36 01 49 eller skrive til min e-mail mrunep@yahoo.dk.​

​Kontaktoplysninger

Michael Teater

Engesvangvej 37C

8600 Silkeborg

CVR: 34036918​

Tlf.: 26 36 01 49
E-mail: mrunep@yahoo.dk​​

Udtalelser

Når Michael er på, kan han få skuespilleren til at "forvandle" sig. I den forstand, at man som privatperson kommer i baggrunden, og figurens handlinger og følelser er i centrum.​